Copyright © 2023. All Rights Reserved

Компресорен инхалатор за деца Turbo Lex Dr. Frei

104,60 лв.
  • Марка: Dr. Frei
  • Кат. номер: 1100014101
+ -
Купи
Моля, изберете:

Компресорен инхалатор за деца Turbo Lex Dr. Frei представлява висококачествен компресорен инхалатор, предназначен за деца, но подходящ и за възрастни. Компресорен инхалатор за деца Турбо Лекс Др. Фрей се отличава със своя атрактивен за децата дизайн - червена кола. Апаратът е предназначен за прилагане при остри респираторни проблеми, обструктивни заболявания на белите дробове, хронични възпалителни процеси на дихателните пътища като например хроничен бронхит, бронхиална астма, хроничен фарингит, инфекции на дихателните пътища, влошаване качеството на секрета и неговото отделяне в бронхите, кашлица - суха, влажна и смесена. Уредът се отличава със своето ниско ниво на шум спрямо стандартните компресорни инхалатори - под 50 dB. Размерът на частиците на аерозола е под 5 микрона, което означава, че уредът успява да разпръсне прилаганите медикаменти така, че да достигнат чак до долните дихателни пътища. В същото време частиците на разпръскване са с различни размери, така че медикамантите да лекуват успешно още горните и средните дихателни пътища. Уредът се препоръчва за прием на антибактериални и хормонални медикаменти. Важна характеристика на уреда е и скоростта му на разпрашаване - 0,24 мл в мин, което означава, че процедурата не отнема повече от няколко минути. Контейнерчето на инхалатора побира до 8 мл. Теглото на апарата е едва 630 гр., а габаритите му - 165x107x66 мм. Компресорният инхалатор на Dr. Frei се предлага в комплект със следните аксесоари: маска за възрастни, маска за деца, мундщук, въздушна тръбичка, контейнерчето за медикаменти, клапа, адаптер, резервни въздушни филтри (5 бр.). Препоръчва се употреба по лекарско предписание.

Гаранция - 2 години.

Dr. Frei повече от 25 години опит в областта на здравеопазването, заедно с непрекъсната работа на международния пазар на медицински продукти са се превърнали в мощен стимул за създаването на серията от професионални и висококачествени медицински изделия за домашно ползване.

Производител: Dr. Frei, Швейцария

 

ВАЖНО: Онлайн магазин FrogSmile не гарантира изрично наличността на продукта към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно! Благодарим Ви, че пазарувахте при нас