Copyright © 2023. All Rights Reserved

Компресорен инхалатор Dr. Frei Turbo Base

76,00 лв.
  • Марка: Dr. Frei
  • Кат. номер: 1100022601
+ -
Купи
Моля, изберете:

Компресорен инхалатор Dr. Frei Turbo Base Compressor Nebulizer е висококачествен специализиран уред за прилагане на течни лекарствени препарати като фин аерозол. Подходящ е за ефективното лечение на респираторни заболявания. Той дава възможност за небулизиране на антибактериални и хормонални лекарства като създава частици с размер 3 микрона (MMAD), които достигнат и до долните отделения на бронхите. Компресорен инхалатор Др. Фрей Турбо Бейс разпръсква частиците със скорост 0.3 мл/мин. Уредът е изключително компактен и лесен за употреба и може да се използва, както при деца, така и за възрастни. Може да се използва с широк спектър от лекарствени препарати. Разпрашител с обем до 10 мл.

Комплектът съдържа: Компресорен апарат инхалатор; Мундщук; Маска за деца; Маска за възрастни; Контейнер за лекарства; Въздушна тръбичка; Въздушни филтри (5 бр.); Клапа.

Характеристики

Коефициент на небулизация ≥ 0,3 ml / min

Размер на частиците (MMAD) 3 микрона
Възможност за небулизиране на антибактериални и хормонални лекарства Да

Капацитет на пулверизатора 10 мл

Почистване и дезинфекция Топла сапунена вода / студен дезинфектант

Ниво на звукапод 55 Db

Работен цикъл 20 мин Включено / 40 мин. Изключено

Тегло 300 g

Размер 110 × 110 × 62 мм

Гаранция: 2 години

Dr. Frei повече от 25 години опит в областта на здравеопазването, заедно с непрекъсната работа на международния пазар на медицински продукти са се превърнали в мощен стимул за създаването на серията от професионални и висококачествени медицински изделия за домашно ползване.

Производител: Dr. Frei, Швейцария.

 

ВАЖНО: Онлайн магазин FrogSmile не гарантира изрично наличността на продукта към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно! Благодарим Ви, че пазарувахте при нас