Copyright © 2023. All Rights Reserved

Електрическа помпа за кърма Hands-Free Embrace

95,00 лв.
  • Марка: Cangaroo
  • Кат. номер: 110205
+ -
Купи
Моля, изберете:

Продуктов код: 110205

Марка: Cangaroo

Тип: Електрическа

Размер: 11x4x12.10 см

Размер на опаковка: 18.5x7.7x15 см

Тегло кг: 0.60

Капацитет: 140 ml

Екстри: капачка за контейнера за събиране на кърма•Допълнителна силиконова клапа•4 предпазителя за зърна (16,18,20,22)•2 уплътняващи пръстена•3 силиконови мебрани за гърда (18 mm, 20 mm, 22 mm)

Аксесоари: удължител за сутиен

Начин на контрол: чрез бутони

Embrace Hands-free е най-малката и първата, носеща се върху гърдата, електрическа помпа за кърма на Cangaroo. Иновативният й дизайн позволява на всички майки да изпитат красотата на кърменето, без да се опасяват от обичайните при ползването на този вид уреди дискомфорт и болка. Нещо повече, имате свободата да използвате Embrace Hands-Free по всяко време и навсякъде. Дори съчетанието на майчинството и работните ангажименти е по-лесно с Embrace Hands-Free. ЗАЩОТО тя не се нуждае от допълнителни усилия – просто поставяте помпата директно върху гърдата и готово.....Ултра тънката чашка се побира удобно в сутиена, като осигурява лесен процес на събиране на млякото в контейнер, който е прикрепен към вътрешния механизъм на помпата.

Иновативна технология на помпата позволява да се имитира естествения ритъм на сучене на бебето - отначало по-бързо, за да стимулира притока на мляко, а след това по-бавно, за да изцеди млякото. Помпата разполага и с 4 различни режима – масаж, стимулация и два режима изцеждане. Всеки един режим е с различна честота и с 9 нива.
Комплектът включва всичко необходимо за вашия комфорт. Зареждането на помпата за кърма Embrace е лесно благодарение на USB зарядно устройство, което се доставя с нея.

Комплекта включва:
- изпомпващ механизъм; 
- контейнер за събиране на кърмата 140ml/ 5 oz;
- 4 предпазителя за зърна (1 x 22mm, 1 x 20 mm, 1 х 18mm, 1 x 16 mm);
- 3 Мембрани (18 mm, 20mm, 22 mm);
- 2 Силиконови клапи;
- Регулатор за сутиена;
- Зарядно;
- LED дисплей с бутони;

Изберете cвободата да се чувствате уверена и спокойна по време на кърмене или накратко изберете EMBRACE HANDS-FREE.

 

ВАЖНО: Онлайн магазин FrogSmile не гарантира изрично наличността на продукта към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно! Благодарим Ви, че пазарувахте при нас