Copyright © 2023. All Rights Reserved

Комплект от 2 бр. Биберони без протичане Philips AVENT Natural Response SCY966/02, Поток 6 за гъсти течности, 6м+

18,90 лв.
 • Марка: Philips AVENT
 • Кат. номер: IV- 00A.0595.001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Биберонът Natural Response изглежда, усеща се и работи като майчина гърда.

Philips Avent проектира биберон, вдъхновен от физиологията на майките и бебетата, който улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.

Сила на потока 6 за гъсти храни. Подходящ за хранене с шише на бебета на възраст 6м+

Биберонът Natural Response изглежда, усеща се и функционира като гърда

Вградената в биберона анти-колик клапа предотвратява поглъщането на въздух от бебето по време на хранене и намалява коликите и дискомфорта

Вентилът против колики е съвместим с AirFree клапа за допълнителна защита срещу колики, газове и повръщане

Широкият, мек и гъвкав биберон е проектиран да имитира формата и усещането на гърдата

Уникален накрайник на биберона Natural Response със “старт-стоп технология”, така че да не капе и да предотвратява изтичането на мляко.

Предимства:
 • Иновативният биберон Philips Avent Natural Response 3.0 реагира естествено и позволява на бебето само да контролира скоростта и потока на мляко според неговите нужди и естествен ритъм на пиене. 
 • Вдъхновен от физиологията на бебето и кърменето

Биберонът Natural Response е проектиран така, че бебето пие, преглъща и диша в своя ествествен ритъм, точно както от гърда. Биберонът има уникален отвор, който пуска мляко само, когато бебето засмуква активно. Когато бебето спре да пие, млякото спира да тече, което позволява на мъничето да преглътне и да си поеме удобно въздух. 

 • Биберонът Natural Response изглежда и се усеща като гърда

С широка форма за дълбоко захапване, която наподобява максимално формата на майчината гърда. Мек и гъвкав биберон, с уникални релефни зони, които помагат за естественото прилепване към устните на бебето, както по време на кърмене, имитират усещането за гърда.

 • Ефективна анти-колик система предотвратява поглъщането на въздух от бебето по време на хранене.

Вентилът против колики извежда въздуха в шишето, а не в коремчето на бебето по време на хранене, за да помогне за намаляване на коликите и дискомфорта.

 • Дизайн на биберона без протичане

Нов накрайник на биберона със “старт-стоп технология”, така че млякото не капе и предотвратява изтичането, когато бебето не се храни

 • Вентилът против колики, вграден в биберона Natural Response, е преработен за съвместимост с AirFree клапа
 • Вслушайте се в бебето, когато избирате биберона

Изборът на вида биберон зависи по-малко от възрастта и повече от ритъма на хранене на бебето. Когато избирате скоростта на потока на биберона Natural Response, обърнете внимание на сигналите на бебето. Ако бебето е раздразнително, заспива или си играе с биберона, вместо да пие, време е за биберон с по-бърз поток. Ако млякото тече обилно и бебето се задавя, опитайте с по-бавен поток.

 • Бибероните Natural Response се предлагат с 6 различни дебита съответстващи оптимално на всеки етап от развитието на бебето.

Енергичните бебета, които засмукват силно, ползват по-бавен поток за спокойно и удобно хранене (биберони със сила на потока от 1 до 3). Бебетата, които засмукват слабо, се нуждаят от по-бърз поток, за да може млякото да излиза по-лесно (биберони със сила на потока от 4 до 5).

 • Препоръчително е да сменяте бибероните на 3 месеца.
 • Бибероните Philips Avent Natural Response са изработени от материал без бисфенол-A (0% BPA).
СЪДЪРЖАНИЕ

2 бр. Philips AVENT Биберони за хранене Natural Response Flow 6 за гъсти храни, 6м+

 

ВАЖНО: Онлайн магазин FrogSmile не гарантира изрично наличността на продукта към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно! Благодарим Ви, че пазарувахте при нас