Copyright © 2023. All Rights Reserved

Комплект за кърмене Philips Avent SCD430/50 с ръчна помпа за кърма Natural Motion

285,00 лв.
 • Марка: Philips AVENT
 • Кат. номер: IV-00A.0568.001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Комплект за кърмене Philips Avent SCD430/50 с ръчна помпа за кърма Natural Motion, стерилизатор за микровълнова, шишета Natural Response 2 бр. от 125мл и 2 броя от 260мл, 2 бр. залъгалки 0-6м, 4 биберона Natural Response, четка

Комплектът за кърмене Philips AVENT е идеален за майките, които желаят лесно и чисто да комбинират изцеждане на кърма и хранене на бебето с шише. Комплектът съдържа всички продукти, необходими за стерилизиране, изцеждане на кърма и хранене на бебето от ден първи.

Получавате Всичко необходимо за изцеждане, стерилизиране и хранене

Изцеждане
Технология Natural Motion е вдъхновена от бебето, с уникалната комбинация от кърмене и масаж, като естественото движение на помпата за изцеждане стимулира потока на кърмата

Стерилизиране
Където и да ви отведе денят ви, стерилизирайте шишетата и аксесоарите на бебето, бързо и безопасно. Нашият преносим дизайн на Стерилизатор за микровълнова е достатъчно лек, за да го вземете със себе си и достатъчно голям, за да събере 4 шишета и аксесоари.

Хранене
Лесно комбиниране на кърмене и хранене с шише, благодарение на нашето Philips Avent шише с ултрамекия и гъвкав биберон Natural Response.

Бебешко шише за хранене без протичане Philips Avent Natural Response
Когато използвате шише за хранене Natural Response с биберон без протичане, бебето може да се храни със свое собствено темпо на пиене – преглъщане – дишане, точно както се храни от гърда, което улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.

ПРЕДИМСТВА:

Бебето ръководи храненето, както на гърда 

 • Биберонът без протичане Natural Response има уникален J-образен отвор, който пропуска мляко само когато бебето засуква активно и спира потока на мляко, когато бебчето спре да пие. Това позволява на мъничето да преглъща и да си поема удобно въздух, когато не пие, също както при кърмене.

Естествено засукване

 • Широкото, меко и гъвкаво зърно е проектирано да имитира формата и усещането на майчината гърда, като помага на бебето да суче и да се храни удобно. Уникалните релефни зони по периферията на биберона, помагат за естественото прилепване към устните на бебето, както към гърдата по време на кърмене.

Анти-колик система

 • Вграденият в биберона Natural Response вентил против колики предотвратява навлизането на въздух в корема на бебето по време на хранене, за да помогне за намаляване на коликите и дискомфорта. 

Лесно използване и почистване

 • Ергономичната форма на шишето позволява лесно хващане и държане във всяка посока и под всеки ъгъл, дори от малките ръчички на бебето. Малко на брой части за бързо и лесно сглобяване. Широкото гърло на шишето прави пълненето и почистването лесно.

Съвместимост с цялата гама Philips AVENT

 • Комбинирайте различните части на всички шишета Philips AVENT Natural Response (без стъклените шишета) с помпа за кърма Natural Motions, контейнери за съхранение VIA, неразливащи се чаши и създайте свой собствен дизайн, който работи точно за вас, когато имате нужда от него. 

Ортодонтична залъгалка Ultra Soft за чувствителната кожа на бебето

 • Патентованата технология FlexiFit позволява на основата на щита на залъгалката, да следва естествените извивки на лицето на бебето с минимален натиск, в комбинация със 6 въздушни отвора за допълнителен въздушен поток, намаляват раздразнението около устата на деликатната бебешка кожа
 • Ортодонтски, симетричен, мек силиконов биберон, подпомага цялостното естествено орално развитие на небцето, зъбите и венците на бебето.
 • Залъгалка Ultra Soft е подходяща за новородено и бебета на възраст до 6м

Четка за почистване Philips AVENT

 • Извитата предна част на четката почиства основно всички видове шишета и аксесоари, а специално оформения връх на дръжката достига до всяка извивка на бибероните.

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА
1 бр. ръчна помпа Natural Motion с шише Natural Response 125мл с биберон 0м+
1 бр. стерилизатор за микровълнова Philips Avent 
2 бр. шише Natural Response 125 мл с биберон без протичане flow 2, 0м+
2 бр. шише Natural Response 260 мл с биберон без протичане flow 3, 1м+
2 бр. биберон Natural Response flow 2, 0м+
2 бр. биберон Natural Response flow 3, 1м+
2 бр. залъгалка Ultra Soft, 0-6 месеца
1 бр. четка за почистване на шишета и биберони Philips AVENT
0%BPA -  използваните материали са без бисфенол-A

Не съдържа бисфенол А (BPA 0%) - директива на ЕС № 10/2011; Съобразено със EN 14350:2020, EN 1400

Комплектът за кърмене Philips AVENT SCD430/50 е подходящ за новородени бебета, момичета и момчета на възраст 0м+