Copyright © 2023. All Rights Reserved

Бебешка кошара Chicco - Next 2 Me, Forever, Cool Grey

1 050,00 лв.
  • Марка: CHICCO
  • Кат. номер: CICCO-J0724
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ако търсите интелигентно решение за бебешко легло 3 в 1 за вашето дете, тогава Chicco Next 2 Me Forever е точно за вас. Може да се ползва като кошарка, прикрепена към родителското легло, като самостоятелна кошара и като легло за малки деца. Подходящо е за ползване от раждането до достигане на 4-годишна възраст. Благодарение на по-големите външни и вътрешни размери, леглото може да се използва за по-дълъг период от време. Никое друго легло на пазара не може да се използва толкова дълго.

Едната страна може да се отваря и затваря лесно с една ръка. Благодарение на патентованата система за безопасност, отворената страна се затваря автоматично, щом Next 2 Me Forever се отдели от леглото на родителите. Страничният панел и крачетата могат да се свалят без усилие, така че детето ви да може да ляга и да става самостоятелно.

Next 2 Me Forever може лесно да се мести из цялата къща или апартамента, благодарение на 4 въртящи се колела. Може да се регулира в 11 различни височини на височина, а основата може да бъде наклонена в анти-рефлуксна позиция. Краката също се регулират, така че Next 2 Me Forever да може да бъде прикрепен към всякакви родителски легла.

Мрежестите страни позволяват оптимално подаване на въздух. Next 2 Me Forever трябва да бъде прикрепен към леглото на родителите чрез система от колани. В доставката е включен дишащ матрак.

Размери:

Размер кошара с крачета - 91.1-108.2 x 121 x 73.8 cm;

Размер на подово легло тип Монтесори - 62.4 x 121 x 61.8 cm;

Размер на матрака - 110 x 58 cm

 

  • ВАЖНО: Онлайн магазин FrogSmile не гарантира изрично наличността на продукта към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно! Благодарим Ви, че пазарувахте при нас