ХИП / HiPP БИО 2 Преходно козе мляко 6-12м. 400г
съставки:
Обезмаслено козе мляко*, лактоза*, растителни масла* (палмово масло, рапично олио*, слънчогледово олио*), обезмаслено сухо козе мляко *, галакто-олигозахариди* от лактоза*, рибено масло, калциев карбонат, калиев цитрат, витамин С (натриев L-аскорбат, L-аскорбил 6 палмитат), натриев цитрат, железен сулфат, L-тирозин, L-триптофан, L-цистин, магнезиев карбонат, цинков сулфат, меден сулфат, ниацин (никотинамид), витамин Е(DL-алфа токоферил ацетат), пантотенова киселина (D-пантотенат), калций, витамин А(ретинил ацетат), витамин В1( тиамин хидрохлорид), витамин В6(пиридоксин хидрохлорид), манганов сулфат, фолиева киселина, натриев селенит, витамин К (фитоменадион), калиев йодид, витамин D(холекалциферол), D-биотин, витамин B12(цианкобаламин). Продуктът е опакован в защитена атмосфера.
*продукт от биологично производство
Органичната формула от козе мляко HiPP съдържа пребиотик GOS за подпомагане развиващата се храносмилателна система
Спектър от мастни киселини, вдъхновен от природата
Козето мляко съдържа естествен протеинов състав*
Млякото съдържа различни протеини, включително бета-казеин, който може да се появи в различна структура форми (напр. А1 и А2 бета-казеин).
Подобно на човешкото мляко, млякото A2 съдържа бета-казеин с пролин на позиция 67 от аминокиселинна верига, докато A1 млякото има хистидин на тази позиция.
Тази вариация е отговорна за освобождаването на протеинов фрагмент, който привидно се подобрява поносимост на мляко А2 в сравнение с мляко А1
Козето мляко е с естествено високо съдържание на А2 бета-казеин, докато европейското краве мляко обикновено съдържа смес на А1 и А2 бета-казеин.