Copyright © 2023. All Rights Reserved

СТЪКЛЕНО ШИШЕ NATURAL RESPONSE 3.0 PHILIPS AVENT, 240 МЛ, 1М+

31,90 лв.
  • Марка: Philips AVENT
  • Кат. номер: IV-00A.0578.001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Стъклено шише Natural Response 3.0 Philips AVENT, 240 мл с биберон 1м+, flow 3

Бебешко шише с иновативен биберон Natural Response, вдъхновен от физиологията на бебето. Проектиран така, че бебетата да използват естествения ритъм на пиене, с който са родени, за лесно превключване между гърда и шише.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Биберони Natural Response - най-адаптивната технология досега.

Уникалният биберон Natural Response реагира естествено - бебето пие, преглъща и диша в своя ествествен ритъм, точно както от гърда. Биберонът има уникален отвор, който пуска мляко само, когато бебето засмуква активно. Така че, когато спре, за да преглътне и диша, млякото също спира. Клапата против колики е проектирана да държи въздуха далече от коремчето на бебето по време на хранене, за да помогне за намаляване на коликите и дискомфорта.

Биберонът изглежда и се усеща като гърда

  • Нов накрайник на биберона със“старт-стоп технология”.
  • Отговаря на движението на езика при пиене за активно пиене и естествен модел на пиене.
  • Не капе.
  • Широка форма за дълбоко захапване.
  • Мекотата и гъвкавостта имитират усещането за гърда.
  • Вентилът против колики, вграден в биберона, е преработен за съвместимост с AirFree клапа.

Бебешки Шишета Natural Response

Ергономичната форма на шишето позволява лесно хващане и държане във всяка посока, дори от малки ръчички. Широкото гърло осигурява лесно пълнене и почистване. Малко на брой части за бързо и лесно сглобяване.

Топлоустойчиво фармацевтично стъклено шише

Изработено от боросиликатно стъкло от първокласно качество, стъкленото шише Philips Avent е топлоустойчива и устойчиво на резки температурни промени. Благодарение на това е безопасно да се съхранява в хладилника, да се загрява и да се стерилизира.

ВАЖНО! Бебешките шишета Philips AVENT Natural Response са подходящи за употреба само с биберони Philips AVENT Natural.

Гамата биберони Natural Response предлага различна мекота на бибероните и сила на потока за всеки етап от развитието на вашето бебе.

Шишето е съвместимо с гама Philips AVENT, с изключение на шишета и дръжки-гама Philips AVENT Classic. Комбинирайте и напаснете помпата за кърма Philips AVENT, части на бутилка и чаши и създайте продукта, който работи за вас, когато имате нужда от него.

Шишетата и бибероните Philips Avent Natural са изработени от материал без бисфенол-A (BPA). (1)

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА
  • 1 бр. шише 240 мл с биберон 1м+, flow 3.
  • ВАЖНО: Онлайн магазин FrogSmile не гарантира изрично наличността на продукта към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно! Благодарим Ви, че пазарувахте при нас