Copyright © 2023. All Rights Reserved

PHILIPS AVENT КОМПЛЕКТ ЗА НОВОРОДЕНО AIRFREE CLASSIC ANTI-COLIC

80,00 лв.
  • Марка: Philips AVENT
  • Кат. номер: IV-00A.0556.001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Комплект за новородено Philips AVENT Anti-Colic за комфортно хранене, без колики или раздразнение.

Шише за хранене с вентилационен отвор AirFree е създадено да помага на вашето бебе да поглъща по-малко въздух. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.

Клинични изследвания показват, че шише Philips AVENT Airfree намалява коликите и раздразнението. Как? Клапа в биберона не позволява образуването на вакуум, докато бебето пие, което позволява непрекъснато хранене. Това може да помогне за намаляване на коликите, газовете, изплюването и оригването.

За да започнете, напълнете шишето с мляко, поставете вентилационния отвор AirFree върху ръба и завийте биберона. Наклонете шишето надолу веднъж, за да напълните биберона и сте готови. Когато храните се уверете, че вентилационният отвор AirFree е отгоре. Биберонът ще остане пълен с мляко дори когато е хоризонтален за лесно хранене в изправено положение.

Можете да използвате шишето с или без вентилационния отвор AirFree.

Почистването е много лесно, благодарение на широкото гърло на шишето и наличието на малко части за почистване.

Комплектът не съдържа BPA.

Съобразен с EN 14350 и EN 1400

Важно! Използвайте биберони Classic+ Anti-colic само за шишета Philips AVENT Anti-Colic и Classic+!

Съдържание: 2бр. шишета за хранене 125 мл. Philips AVENT Anti-Colic с биберони за новородено 0м+ 1 дупка, 2бр. шишета за хранене 260 мл. Philips AVENT Anti-Colic с биберони 1м+ 2 дупки,1бр. Airfree клапа, 1бр. четка за почистване на шишета и биберони, 1 бр. залъгалка Ultra Soft 0-6м.

  • ВАЖНО: Онлайн магазин FrogSmile не гарантира изрично наличността на продукта към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно! Благодарим Ви, че пазарувахте при нас