Copyright © 2023. All Rights Reserved

PHILIPS AVENT ШИШЕ AIRFREE CLASSIC ANTI-COLIC 125МЛ

16,90 лв.
  • Марка: Philips AVENT
  • Кат. номер: iv- 00A.0550.001
+ -
Купи
Моля, изберете:

Шише за хранене Philips AVENT, с вентилационен отвор AirFree, е специално проектирано за предпазване на бебето от поглъщане на въздух по време на хранене. Биберонът остава пълен с мляко дори когато го държите хоризонтално за хранене в изправено положение. Намаляването на въздуха, който се поглъща от бебето, помага при проблеми като колики, газове и рефлукс.

Клинични изследвания показват, че шише Philips AVENT Airfree намалява коликите и раздразнението. Как? Клапа в биберона не позволява образуването на вакуум, докато бебето пие, което позволява непрекъснато хранене. Това може да помогне за намаляване на коликите, газовете, изплюването и оригването.

За да започнете, напълнете шишето с мляко, поставете вентилационния отвор AirFree върху ръба и завийте биберона. Наклонете шишето надолу веднъж, за да напълните биберона и сте готови. Когато храните се уверете, че вентилационният отвор AirFree е отгоре. Биберонът ще остане пълен с мляко дори когато е хоризонтален за лесно хранене в изправено положение.

Можете да използвате шишето с или без вентилационния отвор AirFree.

 

Почистването е много лесно, благодарение на широкото гърло на шишето и наличието на малко части за почистване.

Шише за хранене Anti-colic Philips AVENT, с вентилационен отвор AirFree™, ще направи храненето на вашия мъник по-комфортно.

Шишета Anti-colic Philips AVENT са съвместими само с биберони Classic+ Anti-colic Philips AVENT!

Съдържание: 1 шише 125 мл., Биберон за новородено 0м+ 1 дупка, Airfree клапа

  • ВАЖНО: Онлайн магазин FrogSmile не гарантира изрично наличността на продукта към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно! Благодарим Ви, че пазарувахте при нас