Copyright © 2022. All Rights Reserved

HIPP БИО БЕБЕШКИ СУХАРИ 6М. 100Г

3,50 лв.
  • Марка: HIPP
  • Кат. номер: HIPP3555
+ -
Купи
Моля, изберете:

 Hipp БИО Бебешки Сухари

Употреба:

От 6 месец: Под формата на каша – цял сухар, или парчета от него, се раздробяват в чиния и се заливат с преходно мляко или смес от преварено мляко и вода. Оставете малко да набъбнат. Можете да добавите и плодово пюре.

От 8 месец: Със специалната си ронлива структура продуктът е подходящ за да стимулира дъвченето след появата на първите зъбки. Специалната форма на сухарите е подходяща за малката детска ръка. Идеално между храненията и на път!

За сигурността на вашето бебе: Не давайте сухарите докато бебето лежи или е оставено без надзор.

Съставки: брашно от зърнени култури* (пшеница*, шпелта*, пълнозърнест ечемик*),

захар*, растително масло*(кокосово масло*), мая, витамин B1.

*от биологично производство

СЪДЪРЖА ГЛУТЕН. Може да съдържа следи от мляко, яйца, ядки и сусам.

 

HiPP био бебешки сухари, подходящи за консумация от 6-ия месец. Вкусна закуска за деца с ценни органични зърнени култури. Специалната форма на сухарите е подходяща за малката детска ръка. Особено подходящи за консумация между храненията или по време на пътуване. Всички съставки произхождат от земеделски стопанства, работещи изцяло според изискванията на биоорганичното производство. Това означава, че не се използват химични и синтетични средства за защита, според изискванията на ЕО (Bio-Verodnung). Паралелно се гарантира чистотата на продуктите от независимата институция Kontroll-Institut (DE-001-Oko-Kontrollstelle).

Възможно е да има разлика в състава! Винаги четете етикета на продукта!