Copyright © 2023. All Rights Reserved

HIPP БИО КАША ОВЕС 4М. 200Г

10,50 лв.
  • Марка: HIPP
  • Кат. номер: HIPP30401
+ -
Купи
Моля, изберете:

Предназначение: Детска храна на зърнена основа от 4-ия месец

Съставки: 100% пълнозърнесто брашно от овес*, витамин В1  

* от биологично производство. 

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН!

Начин на приготвянe с млека за кърмачета:

  1. Сварете прясна питейна вода и я оставете да се охлади до около 50°С*. Пригответе около 200 ml мляко за кърмачета HiPP, което използвате в момента (както го приготвяте за нормално хранене с шише).
  2. Поставете 3-4 супени лъжици (22 g) каша на прах в чиния.
  3. Добавете приготвеното мляко за кърмачета и разбъркайте.
  4. Оставете да набъбне до достигане на желаната консистенция.

Проверете температурата.

Начин на приготвяне с вода и плодове: Сварете около 100 ml вода и я оставете да се охлади до около 50°С*. Поставете приблизително 2 пълни с връх лъжици (11 g) каша на прах в чиния и добавете водата. Добавете 100 g пюре от плодове HiPP (напр. Круши Уилямс) и разбъркайте заедно с чаена лъжичка рапично масло. Проверете температурата.

Начин на приготвяне с вода и пълномаслено мляко: Смесете 100 ml пълномаслено мляко и 100 ml вода и сварете. Оставете да се охлади до около 50°С*. Поставете 3-4 супени лъжици (22 g) каша на прах в чиния, добавете течността и разбъркайте. Оставете да набъбне до достигане на желаната консистенция. Проверете температурата.

*За най-добро разтваряне не използвайте твърде гореща вода.Добавянето на вода е необходимо с цел редуциране на съдържанието на белтък в кравето мляко до ниво подходящо за деца!

Важна информация: Моля спазвайте внимателно инструкциите за приготвяне и дозировка. Винаги давайте кашата с лъжица. Съхранявайте на сухо и на стайна температура (максимум 25 °С). Съдържанието на отворения пакет може да използвате до 3-4 седмици. След всяка употреба затваряйте плътно пакета. Моля не загрявайте в микровълнова фурна (опасност от изгаряне) Още с появата на първото зъбче осигурете регулярна хигиена на зъбките на вашето бебе.

Възможно е да има разлика в състава! Винаги четете етикета на продукта!