Copyright © 2023. All Rights Reserved

HIPP БИО ПРЕХОДНО МЛЯКО 6М.+ 600Г

30,50 лв.
  • Марка: HIPP
  • Кат. номер: HIPP1100006433
+ -
Купи
Моля, изберете:

ХИП / HiPP БИО Преходно мляко 6м.+ 600г

Приложение: HiPP 2 BIO е съобразен със специалните хранителни нужди на вашето бебе след 6-ия месец подпомага здравословното му развитие. - След кърмене. - След всяка първоначална храна.

Важна информация за храненето на Вашето бебе: Кърменето е най-доброто за Вашето бебе. Моля не използвайте HiPP 2 BIO, като заместител на майчината кърма през първите 6 месеца. Препоръчваме употребата на ХИП 2 BIO след 6-ия месец, само като част от разнообразното хранене и въз основа на препоръката на Вашия педиатър, която следва да е отправена след като са взети под внимание данните за индивидуалните потребности на Вашето бебе. Моля обърнете внимание на балансираното хранене и здравословния начин на живот.

Подобно на кърмата, всички храни за бебешко мляко съдържат въглехидрати. Те са важна част

диетата на вашето бебе чест или постоянен контакт на зъбите с течности, съдържащи въглехидрати може да доведе до кариес на зъбите и по този начин до здравословни проблеми. Не оставяйте бутилката на детето си за постоянно смучене и го научете да пие от чашата възможно най-рано.

 

Приготвяне: Моля обърнете специално внимание на инструкциите за приготвяне. Неспазването им , може да бъде опасно за здравето, в резултат на нежелан бактериален растеж в млякото. Поради тази причина винаги приготвяйте храната от начало преди всяко ядене и я предлагайте веднага. Не използвайте остатъчното количество мляко. Старателно измивайте шишето, биберона и пръстена. Затваряйте плътно отворения пакет след всяка употреба, съхранявайте на стайна температура и използвайте в рамките на 3 седмици. Моля не претопляйте храната в микровълнова печка (опасност от изгаряне). 

1) Сварете  прясна питейна вода и я оставете да се охлади до 40 - 50°С.* 

2) Налейте желаното количество преварена вода( вижте таблицата) в шишето за хранене.  

3) Измерете препоръчителното количество прах ( вижте таблицата) дозиращата лъжица и я изравнете с нож. Изсипете количеството в шишето.  4) Затворете шишето и разклатете. 

5) Охладете до температура подходяща за пиене(около 37°С).

Проверете температурата. 

*За да не увредите естествената млечно-кисела култура (лактобацили), моля не приготвяйте с много гореща вода.

Хранителен план и дозиране: Количеството за консумация за всяко хранене може да е различно при различните деца . Препоръчителните количества за консумация и броят на дневните хранения са ориентировъчни. Моля използвайте само приложената мерителна лъжичка.