Copyright © 2022. All Rights Reserved

Ганчев 2 – Преходно мляко от 6 до 12 месеца

31,35 лв.
  • Марка: Ganchev
  • Кат. номер: 818 G
+ -
Купи
Моля, изберете:

Съставки на продукта:

Деминерализирана суроватка на прах, обезмаслено мляко на прах, малтодекстрин, палмово масло, кокосово масло, галакто-олигозахариди, соево масло, царевично масло, рибено масло (източник на докозахексаенова киселина), калциеви соли на ортофосфорна киселина, масло от Mortierella Alpina (източник на арахидонова киселина), фрукто-олигозахариди, витамини (L-аскорбинова киселина, DL-алфа-токоферол ацетат, никотинамид, D-пантотенат калций, рибофлавин, ретинилацетат, пиридоксин хидрохлорид, тиамин хидрохлорид, фолиева киселина, филохинон, D-биотин, холекалциферол, цианокобаламин), калиев хлорид, натриев хлорид, железен сулфат, концентрирани бифидобактерии (B. Lactis), таурин, нуклеотиди (цитидин-5′-монофосфорна киселина, уридин-5′-монофосфатна динатриева сол, аденозин-5′-монофосфорна киселина, гуанозин-5′-монофосфатна динатриева сол, инозин-5′-монофосфатна динатриева сол), емулгатор (соев лецитин), холин битартрат, инозитол, цинков сулфат, L-карнитин, антиоксидант (аскорбил палмитат), меден сулфат, антиоксидант (лимонена киселина) киселина), калиев йодид, манганов хлорид, натриев селенит.

Информация за алергени:
съдържа соя, мляко, риба

Не съдържа:
-ГМО
-Овкусители
-Консерванти
-Оцветители
-Изкуствени добавки
-Глутен

Хранителен състав:

Хранителна стойност за 100 g за 100 ml
Енергийна стойност 2062/493 kJ/kcal 285/68 kJ/kcal
Мазнини 24.8 g 3.4 g
Наситени мастни киселини 12.5 g 1.7 g
Ненаситени мастни киселини 6.9 g 1 g
Полиненаситени мастни киселини 5.3 g 0.7 g
Линолова киселина  4700 mg 650 mg
α-линолова киселина 490 mg 70 mg
Арахидонова киселина 44 mg 6.1 mg
Докозахексаенова киселина 123 mg 17 mg
Въглехидрати 54.5 g 7.5 g
Захар* 39.6 g 5.5 g
Пребиотици 2.9 g 0.4 g
Галакто-олигозахариди 2.6 g 0.36 g
Фрукто-олигозахариди 0.3 g 0.04 g
Белтъчини 11.4 g 1.6 g
Суроватъчен протеин 5.7 g 0.8 g
Казеин 5.7 g 0.8 g
Сол** 0.5 g 0.06 g
Витамини:
Витамин А 500 µg-RE 69 µg-RE
Витамин D 10.5 µg 1.45 µg
Витамин E  8 mg α-TE 1.1 mg α-TE
Витамин K 29 mg 4 mg
Тиамин 0.42 mg 0.06 mg
Рибофлавин 1.3 mg 0.18 mg
Витамин B6 0.55 mg 0.08 mg
Витамин B12 1.8 mg 0.25 mg
Ниацин 4.6 mg 0.63 mg
Фолиева киселина 158 mg 21.7 mg
Пантотенова киселина 3.6 mg 0.5 mg
Витамин C 80 mg 11 mg
Биотин 20 mg 2.8 mg
Минерали:
Натрий 180 mg 25 mg
Калий 510 mg 70 mg
Мед 0.4 mg 0.005 mg
Магнезий 51 mg 7 mg
Желязо 8 mg 11 mg
Цинк 4 mg 0.6 mg
Манган 0.06 mg 0.008 mg
Калций 430 mg 73 mg
Фосфор 364 mg 48 mg
Йод 92.8 mg 12.8 mg
Хлориди 371 mg 51 mg
Селен 18 mg 2.5 mg
Флуориди 500 mg 70 mg
Холин 70 mg 9.6 mg
L-карнинин 8 mg 1.1 mg
Инозитол 24 mg 3.3 mg
Таурин 29 mg 4 mg
Нуклеотиди 23.1 mg 3.2 mg
Бифидобактерии 10⁶  КоЕ/g 1.4*10⁵ mg
Средно за приготвени 100 ml (13.8 g + 90 ml вода) * от лактоза ** Сол = натрий x 2.5

Препоръчителни инструкции за приготвяне:

1. Измийте добре ръцете си, преди да приготвите млечната формула.
2. Стерилизирайте всички прибори и съдове, необходими за приготвянето и даването на млечната формула.
3. Кипнете питейната вода, охладете я до 37-40°C и налейте в бутилката количество съгласно режима на хранене.
4. Добавете необходимото количество млечна формула с мерителната лъжица (равна) – съгласно режима на хранене.
5. Разклатете добре бутилката, докато млечната формула се разтвори напълно.
6. Проверете температурата на готовата млечна формула, като капнете няколко капки на вътрешната страна на китката си.